Huiswerk, voor sommigen een ware hobby, maar helaas voor de meeste scholieren niet. Voor ouders en kind kan dit een behoorlijke kwelling zijn, met alle gevolgen van dien. Lage cijfers, slecht humeur, ruzies thuis, daling van motivatie, botsingen met leraren en misschien zelfs wel blijven zitten of afstromen.

Wij verzorgen begeleiding voor middelbare scholieren tegen een betaalbare prijs. Dit doen wij op individuele basis. Uw kind leert om structuur aan te brengen in het maak- en leerwerk, een planning te maken en zich daaraan te houden. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan ‘leren leren’; samenvattingen maken, woordjes leren, oefenstof gebruiken, vaardigheden aanleren, verbanden leggen enz. Op regelmatige basis krijgt u een terugkoppeling over de voortgang van uw kind en hoe u uw kind kunt ondersteunen met het schoolwerk.

Wie wil er nu niet in zo min mogelijk tijd zoveel mogelijk leren?

Voor ondersteuning bij een bepaald vak of hulp bij een leerhandicap bent u bij ons aan het juiste adres. Persoonlijke aandacht en begeleiding op maat staan bij ons hoog in het vaandel!

Uw begeleiders zijn Marjolijn Stuij en Dennis Toebak. Wij hebben StippeLijn in 2007 opgericht en hebben al meer dan 400 scholieren met veel plezier geholpen met hun opleiding en het behalen van het felbegeerde diploma.

Voordat we starten met de eventuele begeleiding komen wij graag kennis maken met u en uw kind. Tijdens dit gratis en vrijblijvende intakegesprek geven we tips en maken we een plan voor de begeleiding, dit geheel naar de behoefte van ouders en kind.

Naast middelbare scholieren kunnen wij ook volwassen helpen die na lange tijd weer de schoolbanken in gaan. Hierbij gaan we in op de aanpak van de studie en timemanagement.