StippeKaarten

StippeLijn werkt met StippeKaarten.

  • De StippeKaart wordt vooraf aangeschaft voor een vaste looptijd van 4 weken en dient te worden volgemaakt op de overeengekomen vaste tijden. Bij voortijdig stoppen worden openstaande lessen dus niet verrekend.
  • De leerlingen zijn verplicht om de StippeKaart bij aanvang van de begeleiding af te laten tekenen en bij zich te houden. Zonder StippeKaart, geen begeleiding.
  • StippeLijn is niet verantwoordelijk voor verloren StippeKaarten.
  • Voordat het huidige kaartje vol is, wordt tijdig een nieuwe factuur gestuurd voor het volgende nieuwe kaartje. Dit nieuwe kaartje wordt pas na betaling afgegeven. Indien er wensen zijn om de begeleiding te wijzigen, dan kan dit altijd in overleg.
  • Losse lessen zonder StippeKaart zijn mogelijk.
  • Meerdere kinderen per gezin worden als 1 kind gezien. De ouders en/of verzorgers genieten op deze wijze de maximale korting bij afname van meerdere lessen.

Ziek en/of verhinderd

Wanneer de leerling ziek en/of verhinderd is, mag de leerling dit zelf aangeven mits ouders dit dezelfde dag nog bevestigen. Dit kan telefonisch of middels e-mail.

Niet aanwezig zonder afmelding

Bij afwezigheid zonder afmelding wordt de gemiste les alsnog afgetekend.

Inschrijving tijdens vakanties

Tijdens elke schoolvakantie bieden wij de mogelijkheid om een extra les te volgen. Dit kan echter alleen op inschrijving. Dit kan telefonisch of middels e-mail. Meestal vindt deze begeleiding plaats op de laatste vrijdag van de desbetreffende vakantie. Hierbij geldt: inschrijven is aanwezig.

Privacywetgeving

De persoonlijke gegevens van u en/of uw kind worden door ons uiterst zorgvuldig bewaard en uitsluitend gebruikt voor praktische en/of inhoudelijke doeleinden. Wij zullen bij het intakegesprek dan ook schriftelijk om uw toestemming vragen voor het bewaren en gebruiken van uw persoonlijke gegevens conform onze bijgevoegde privacyverklaring. Stuur een verzoek naar dennis@stippelijn.nl om deze aan te vragen.

Eventuele wijzigingen van prijzen en voorwaarden

StippeLijn behoudt ten alle tijden het recht op het wijzigen van prijzen en bovengenoemde voorwaarden. Bij eventuele toekomstige wijzigingen zal dit tijdig en duidelijk door StippeLijn aan alle betrokkenen worden gemeld.